Rachel Hurd Wood... αστεράκι!!!



Την γνωρίσαμε φέτος στην ταινία "Το άρωμα - Η ιστορία ενός δολοφόνου" ως την όμορφη κόρη γαιοκτήμονα της Γκρας και όντως μείναμε με το στόμα ορθάνοιχτο... Φανταστείτε το σοκ μου όταν έμαθα την ηλικία της. Γεννημένη στις 17 Αυγούστου 1990 στο Λονδίνο περνά τα παιδικά της χρόνια στο Godalming του Surrey, ώσπου το 2002 μια ανακοίνωση για την εύρεση του "Βρετανικού Ρόδου" (ταλέντα ηλικίας 10 έως 14 ετών) που έπεσε στα χέρια των παππούδων της την βάζει στη λίστα ύστερα από τις παραινέσεις των γονιών της (βαράτε με και ας κλαίω η Ρέιτσελ, αλλά θα μου πείτε ήταν μικρούλα τότε δεν ήξερε). Βέβαια αφορούσε την κινηματογραφική απόδοση του Peter Pan όπου πήρε σχεδόν έξι μήνες μόνο για τη προετοιμασία της Ρέιτσελ.



Η ταινία προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2003 και από τότε ακολούθησε μια αρκετά καλή πορεία στο χώρο του θεάματος με συμμετοχές σε μια Βρετανική τηλεταινία με τον τίτλο "Sherlock Holmes and the Case of the Silk Stocking" (2004), έπειτα ακολουθεί το "An American Haunting" το καλοκαίρι του 2006 και λίγο πριν τα Χριστούγεννα την ξαναείδαμε στο "The Perfume".



Παρά τη μεγάλη της επιτυχία συνεχίζει να ζει στο Βικτωριανό κτήμα της οικογένειας με τους γονείς, τον αδερφό της Πάτρικ (ο οποίος εμφανίστηκε και αυτός στην ταινία Peter Pan) και με τα δύο της αγαπημένα κατοικίδια Ρόμυλο και Ρέμο. Τελείωσε το σχολείο της και βρίσκεται πρωτοετής πια στο Κολλέγιο του Godalming. Παρά τα αρχικά της σχέδια για σπουδές πάνω στην Βιολογία την κέρδισε ο παιδαγωγικός κλάδος και ειδικότερα η εκπαίδευση ατόμων με ειδικές ανάγκες.



Εμείς της ευχόμαστε και σε άλλα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να την τιμήσουμε είναι να προβάλουμε κάποιες από τις φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο ή στο επίσημο site

PeAn ChKa

He is an Informatics teacher and She is a nursery teacher. They both share their love for design and arts.